'Slim omgaan met energie' voor maatwerkers

De forse stijging van de energieprijzen heeft een grote impact op ons budget, en zeker ook op dat van onze maatwerkers!

Onze VTO-cel is dan ook in actie geschoten en werkt aan een presentatie over slim omgaan met energie, met concrete tips, en aan een korte lesmodule. De presentatie is bedoeld om doorlopend in uw bedrijf af te spelen (bv. op grote TV-schermen). De lesmodule kan u gebruiken om zelf vorming te geven aan uw doelgroepwerknemers. Zowel de presentatie als de lesmodule zullen in de week na Pasen ter beschikking gesteld worden van al onze leden.

Indien er voldoende interesse is, kan er op relatief korte termijn ook een volledige dag opleiding uitgewerkt worden rond het thema ‘Slim omgaan met energie’, die gegeven wordt door onze eigen VTO-medewerkers en freelance-lesgevers ( eventueel op te nemen binnen Werk en Werknemer of Flexipack).

Als hiervoor binnen jullie werkplaats interesse is, gelieve ons dit dan zo snel mogelijk (en uiterlijk op 15/04) te laten via een mailtje aan vormingscel@groepmaatwerk.be

Reacties

Laat een reactie achter!