Wat biedt de ledenzone voor jou?

Groep Maatwerk is een koepelfederatie die haar leden ondersteunt in hun werking en vertegenwoordigt naar de buitenwereld toe. Groep Maatwerk informeert, sensibiliseert, verenigt en verbindt.

Toegang tot een netwerk van 58 maatwerkbedrijven

De ledenzone van Groep Maatwerk laat je toe in contact te komen met de leden van Groep Maatwerk en haar omkaderingspersoneel. Stel je vragen aan je collega's binnen de andere maatwerkbedrijven in de community, en ontdek er alle nieuwtjes uit de sector.

Networking

Snelle toegang tot kennis

Op De Groep Maatwerk ledenzone vind je op een toegankelijke manier alle actuele (beleids)informatie die je nodig hebt. Maar u kunt op de ledenzone ook terecht voor meer inhoudelijke toelichting bij lopende dossiers en voor achtergrondinformatie over thema's die u als managementslid van een maatwerkbedrijf aanbelangen.

snelle toegang tot kennis

Individuele ondersteuning

Groep Maatwerk ondersteunt haar leden collectief - onder andere via intervisiemomenten, inspiratiedagen en lerende netwerken - maar biedt daarnaast ook individuele ondersteuning. Bij dringende vragen kunt u telefonisch terecht op het secretariaat, waar steeds een adviseur ter beschikking staat.

Daarnaast kunt u ook beroep doen op meer diepgaande ondersteuning of analyses waar gewenst en nodig.

Individuele ondersteuning