Presentatie Slim omgaan met energie!

De forse stijging van de energieprijzen heeft een grote impact op ons budget, en zeker ook op dat van onze maatwerkers!

Onze VTO-cel is dan ook in actie geschoten en maakte een presentatie over slim omgaan met energie, met concrete tips. De presentatie is bedoeld om doorlopend in uw bedrijf af te spelen (bv. op grote TV-schermen). De presentatie is te vinden op onze ledenzone https://ledenzone.groepmaatwerk.be/opleidingsmateriaal/overzicht of op onze website https://groepmaatwerkvto.be/opleidingsmateriaal, met als paswoord Immuniteit2021 (mét een hoofdletter).
Voor meer info of ondersteuning bij het gebruiken van dit materiaal kan je terecht bij Katja via katja.decremer@groepmaatwerk.be.
 
Gezien de grote interesse werken we op dit moment aan een volledige opleidingsdag rond het thema ‘Slim omgaan met energie’, die gegeven wordt door onze eigen VTO-medewerkers en freelance-lesgevers (eventueel op te nemen binnen Werk en Werknemer of Flexipack). Van zodra deze beschikbaar is brengen we jullie hiervan op de hoogte.

Reacties

Laat een reactie achter!