Nieuwe planning opleidingen Omkadering

Dit najaar organiseert Groep Maatwerk VTO 3 vormingen voor omkaderingspersoneel.

  1. Omgaan met weerstand en conflict – 15 november 2022 - Boom
  2. Coachen en leidinggeven – 24 november 2022 - Boom
  3. Train the trainer – 8 december 2022 – Boom

Onze maatwerkers zijn divers en mondig. De aansturing van deze groep vraagt om professionele begeleidingsskills waarbij verbindende communicatie het sleutelwoord is. Om deze belangrijke communicatieve skills aan te leren en te trainen kan je je nu inschrijven voor onderstaande 3 vormingen:

Omgaan met weerstand en conflicten (met behoud van de relatie).
We oefenen op het aanscherpen van enkele essentiële communicatie softskills. (Luisteren, samenvatten, doorvragen,….)
Ontdek je eigen voorkeurstijl binnen de ‘Roos van Leary’ en leer hoe je het gedrag van je medewerkers kan beïnvloeden door je eigen gedrag (stijl) aan te passen.
Na deze opleiding sta je met meer zelfvertrouwen op de werkvloer.

Inschrijven via extranet VIVO code BWP-SWP.22-CON-001_RELANCE

Coachen en leidinggeven.
In deze opleiding leer je maatwerkers individueel aansturen. Switch vlot tussen taak – en mensgericht aansturen en geef elke maatwerker de ondersteuning die hij nodig heeft. Op die manier creëer je taakvolwassenheid en gemotiveerde maatwerkers. Het model van situationeel leidinggeven is onze leidraad in deze 100% praktijkgerichte vorming.
Leidinggeven is ook maatwerk.

Inschrijven via extranet VIVO code BWP.22-COA-002

Train the trainer
Vorming geven aan maatwerkers vraagt om een specifieke en ervaringsgerichte aanpak. Om boeiend en interactief les te geven is er vaak meer nodig dan enkel een gedegen vakkennis. De vormingscel van Groep Maatwerk geeft al meer dan 15 jaar vorming aan onze maatwerkers. Geef je zelf vorming en ben je nieuwsgierig naar hun ervaringen, tips en tricks? Schrijf je dan zeker in voor deze vorming. Vorming geven is nog nooit zo leuk geweest!

Inschrijven via vormingscel@groepmaatwerk.be

Reacties

Laat een reactie achter!