Bevraging digitale vaardigheden

Zoals jullie weten probeert de Vormingscel van Groep Maatwerk ervoor te zorgen dat alle vormingen steeds relevant, up-to-date en eigentijds blijven.

De bestaande vormingen worden daarom regelmatig aangepast of aangevuld, maar waar nodig worden ook nieuwe vormingen ontwikkeld. Hiervoor gaan we echter nooit over één nacht ijs, maar vinden we het belangrijk om in de eerste plaats in te spelen op de nood die heerst in de maatwerkbedrijven.

In de toekomst zouden we graag ondersteuning bieden bij het versterken van de digitale vaardigheden van onze maatwerkers. Via deze link  stellen we jullie een viertal vragen over hoe jullie hier als opleidingsverantwoordelijke naar kijken. Het formulier beantwoorden duurt wellicht maar een tweetal minuutjes, maar jullie input zou ons enorm vooruithelpen.

Alvast bedankt

Reacties

Laat een reactie achter!