Opleidingen op maat voor maatwerkcoaches

Opleidingen op maat voor maatwerkcoaches

Groep Maatwerk

Vorming

Over deze vorming

Heb je vanuit uw organisatie een vraag naar vorming rond een bepaald thema en vind je binnen ons aanbod niet (volledig) wat je zoekt? Wil je liever aan de slag met intervisies of procesbegeleiding i.p.v. de traditionele opleidingen? Wens je een langdurig strategisch VTO-traject op te starten binnen jouw organisatie? Dat en nog veel meer kan via onze aanpak op maat!
Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met de VTO-cel van Groep Maatwerk!

Hieronder vatten we onze aanpak alvast kort samen:

Gratis vrijblijvend intakegesprek
Na je eerste contact met het VTO-team van Groep Maatwerk maken wij een afspraak om bij jou langs te komen. Samen bekijken we je vraag van naderbij. Op basis hiervan doen we één of meerdere voorstellen. Deze worden in overleg verder aangepast tot je volledig tevreden bent van ons voorstel. Wil je graag een specifieke expertise? Geen probleem, wij werken samen met verschillende externe partners die we, indien nodig, bij jouw vraag betrekken.

Offerte
Tevreden met ons voorstel? Dan sturen wij je een gedetailleerde offerte toe. Hierin wordt, afhankelijk van je vraag, eventueel voorbereidend werk aangerekend. Deze offerte is gratis. Niet tevreden? Vragen over de offerte? Neem gerust contact met ons op!

Uitwerking en planning
Van zodra wij een ondertekend exemplaar van de offerte ontvangen hebben, starten wij met het uitwerken van jouw vraag. We plannen ook meteen jouw traject in samenspraak in.

Kostprijs In Company
Offerte op aanvraag

Meer inlichtingen nodig: vto-team@groepmaatwerk.be
Opleidingen op maat komen niet in aanmerking voor VOV.

Terug naar overzicht

Ik heb interesse in een vorming